Activiteiten

Het Inloophuis Midden Brabant verzorgt geregeld activiteiten.
Hieronder meer informatie over de activiteiten en de mogelijkheid om je in te schrijven. Je kan je inschrijven tot een paar maanden in de toekomst, latere data volgen.

Let op, je inschrijving is pas definitief als deze via e-mail is bevestigd.

Easy yoga

Deze ontspanningsworkshop is gericht op het voelen en herkennen van je eigen grenzen. Voor iedereen toegankelijk. Er is aandacht voor ademhaling, lichaam en geest. Alle oefeningen doen we met rust en aandacht, met als doel ons lichaam beter te voelen en onnodige spanning los te laten..

Eerstvolgende 20 november 2017
Klik om meer te lezen..

Kosten: €3,-
Zorg voor makkelijk zittende kleding, een flesje water en een handdoek.

Inschrijven

  

Qi Gong

Qi Gong (uitspraak: tsjie ghong) is een onderdeel van de Chinese leer, die men zich aanleert, om de lichamelijke en geestelijk gezondheid te behouden en te verbeteren.

Qi Gong-oefeningen zijn meestal opzichzelfstaande oefeningen waarbij men de lichaamsdelen volgens een voorgeschreven patroon beweegt, en deze bewegingen enige malen herhaalt, alvorens men naar een volgende beweging overstapt. Een Qi Gong-oefening kan ook statisch zijn, waarbij een staande of zittende houding langere tijd wordt aangehouden.

Eerstvolgende 20 november 2017
Klik om meer te lezen..
Het herhaaldelijk bewegen en correct ademhalen wordt geacht de stroming van Qi (levensenergie) in het lichaam positief te beïnvloeden. Elk lichaamdeel (met de nadruk op interne organen) wordt geacht een zekere mate van Qi te hebben. De Qi in alle lichaamsdelen is, als ze gezond zijn, in balans. Door het uitvoeren van de Qi Gong-oefeningen poogt men deze balans te onderhouden of te herstellen.

Docent: Piet Jacobs
Wanneer: wekelijks op maandagmiddag van 13.30 - 14.30 uur
Prijs per les: € 3,00

Graag aanmelden als u wilt deelnemen aan éen of meerdere lessen.

Inschrijven

  

Je partner heeft kanker, maar hoe gaat het met jou?

Thema-avond: Je partner heeft kanker, maar hoe gaat het met jou?

Partneravond
Wat verandert er in je leven als je partner of naaste kanker heeft? 

20 november 2017
Klik om meer te lezen..

Kanker heeft niemand alleen, wordt wel gezegd. Alle aandacht gaat uiteraard naar je partner, wiens leven na het vernemen van het onheilsbericht op z'n kop staat.
Maar hoe gaat het eigenlijk met jou? Waar loop jij tegen aan? Wat doet het met jou? Waar kun je als partner terecht met jouw problemen en gevoelens. Je wilt je partner zo goed mogelijk ondersteunen, maar hoe pak je dat het beste aan?

Op deze avonden willen we graag naar je luisteren om te horen en te bespreken    wat er in je omgaat.

Heb je behoefte aan een avond voor jezelf en lotgenoten, kom dan naar onze 
gespreksavonden.

Inschrijven

  

Workshop tekenen

Teken jij graag? En vind je het fijn om met een aantal lotgenoten in een gezellige ongedwongen sfeer met pen/potlood en papier aan de slag te gaan?

Eerstvolgende 20 november 2017
Klik om meer te lezen..

Vanaf 15 mei starten we met een wekelijkse teken-workshop. Je kiest hierin zelf wat je wilt tekenen. Tekendocent Wim van Beers kan je daarbij helpen/begeleiden. Je werkt in een kleine groep met individuele aandacht. Ontspanning en prettig samenzijn staat voorop.

Heb je even geen inspiratie? We helpen je graag met ideeën en er is inspirerend beeldmateriaal voorhanden.


Wanneer: elke maandag van 10.00 tot 12.00 uur

Kosten €3,- inclusief materialen

Inschrijven

  

Reiki

Wat is reiki?
Het Japanse woord reiki betekent universele levensenergie.

Eerstvolgende 20 november 2017
Klik om meer te lezen..

Reiki-energie wordt ontvangen door handopleggingen. Het brengt stroming, nieuwe energie en ondersteunt je op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Reiki geeft rust, ontspanning en kan pijnverlichtend werken. Blokkades kunnen worden opgeruimd zodat je energie weer vrij kan stromen.
 
De behandeling wordt gegeven door een gediplomeerd reiki-behandelaar Chamira Chan Jong. Je ligt gekleed op een behandeltafel. Chamira zal haar handen op verschillende posities vlak boven of op je lichaam leggen zodat je lichaam de energie kan opnemen. Deze behandeling kan eventueel in combinatie met een massage (bij fysieke klachten).

De behandeling wordt gegeven door een gediplomeerd reiki-behandelaar Chamira Chan Jong Chu en het duurt ongeveer een uur.
Kosten: €10,-
Kom in makkelijk zittende kleding en neem een handdoek mee.

Inschrijven

  

Workshop schilderen

Ontspannen en creatief aan de slag. Dat is het uitgangspunt van de wekelijkse schildermiddag. Docente Leny Wouters begeleidt de workshop. In een relaxte sfeer maakt u kennis met de vele mogelijkheden van werken met acrylverf. Een mooiere manier om uw eigen creativiteit te ontdekken.

Eerstvolgende 21 november 2017
Klik om meer te lezen..

Meedoen
Ervaring is niet nodig. Iedereen werkt op een eigen niveau. Wekelijks is er plaats voor 6 personen.

Wanneer
Iedere dinsdagmiddag van 14:00-16:00.
Kosten € 5,00 per keer.

Inschrijven

  

Ontspanningsmassage

Een ontspannende massage kan helpen om de emotionele balans te herstellen of te bewaren, en alle opgedane indrukken en stress even los te laten.

Eerstvolgende 21 november 2017
Klik om meer te lezen..

Een lange periode van stress onderdrukt het immuunsysteem. Dit systeem is juist zo belangrijk om het herstel te bevorderen. Hierbij kan een ontspannende massage of voetmassage helpen. Mocht u ook een keer een massage willen ervaren en genieten van een heerlijke ontspannende behandeling door één van onze deskundige masseuses, kijk dan op onze website voor de data waarop zij in het inloophuis aanwezig zijn.

Het masseren duurt ongeveer een uur.
Kosten per massage: € 10,=
U kunt zich 5 x per jaar inschrijven voor deze massage.
Meenemen: 1 grote handdoek

Let op, na inschrijven wordt door ons contact opgenomen om een tijdstip af te spreken.

Indien u nog in behandeling bent, graag eerst overleg met uw arts of u een ontspanningsmassage mag ondergaan.
In overleg met de masseuse kunt u er voor kiezen of u gekleed gemasseerd wilt worden.

Inschrijven

  

Worshop Zendala

Van Krabbelkunst tot Zendala (Tekenen met fineliners)

Wie kent het niet. Doedelen, lekker een beetje krabbelen tijdens een telefoongesprek of bijeenkomst. Door het tekenen van patronen ontstaan verrassende tekeningetjes.
In deze creatieve workshop gaan we met fineliners kleine kunstwerkjes maken. Je hebt hiervoor geen tekenervaring nodig. De variatiemogelijkheden zijn legio en telkens weer verrassend.
Lekker ontspannend tekenen en even al het andere om je heen vergeten.

Eerstvolgende 21 november 2017
Klik om meer te lezen..

Voor deze workshop is geen tekenervaring vereist.

Docente: Cora van Diem

Prijs per deelname: € 3,=

Inschrijven

  

Indian Head Massage

Indian Head Massage is een ayurvedische massage, waarin je meer in je lichaam komt en je hoofd kan leegmaken. Een heel ontspannende massage.

Eerstvolgende 21 november 2017
Klik om meer te lezen..

Bij de Indian Head Massage worden ayurvedische technieken gebruikt, waarbij stevige druk afgewisseld wordt met zachte ‘strijkingen’ op het hoofd, het gezicht, de nek, de schouders, de bovenrug, de borst en de armen. In deze gebieden bevinden zich belangrijke energiecentra. Door stress of een verkeerde houding zien we vaak dat spanningen zich hier vastzetten. Dit kan leiden tot allerlei klachten in schouders, nek of hoofd.

Effect: Rust, ruimte en een diepe ontspanning zul je door deze massage gaan ervaren en is daardoor ook heilzaam.


Het masseren duurt ongeveer een half uurtje.
Kosten per massage: €5,-
U kunt zich 5 x per jaar inschrijven voor deze massage
Let op, na inschrijven wordt door ons contact opgenomen om een tijdstip af te spreken.

Inschrijven

  

Workshop mandala tekenen

Een eigen mandala ontwerpen en inkleuren met verschillende materialen. Jopie Esser begeleid deze creatieve workshop waarbij kleuren en vormen de hoofdrol spelen. Talent voor tekenen is absoluut niet nodig. Mandala tekenen is een rustgevende manier om even weg te zijn uit de hectiek van alledag.

Eerstvolgende 22 november 2017
Klik om meer te lezen..
Klik hier om de folder te bekijken/downloaden.

Meedoen
Iedereen kan meedoen. De workshop biedt wekelijks plaats aan 7 personen.
Kosten € 3,00 per keer.

Inschrijven

  

Klankontspanning

Via klanken kun je blijdschap, rust, ontspanning en geluk ervaren, maar ook gevoel van onrust, boosheid of verdriet.
Voel hoe de kracht van klanken voor je kunnen werken terwijl je dit in een gemakkelijke houding ervaart, zittend op een stoel of liggend op een matje.
Laat je tijdens de workshop klankontspanning verwennen met klanken en geluiden die invloed op je lichaam en je emoties hebben.
Geniet van de rust en de subtiele klanken, laat je meenemen op reis en richt je aandacht naar binnen. Ervaar zelf wat de klanken met jou doen.

Eerstvolgende 22 november 2017
Klik om meer te lezen..

Meedoen
Zorg voor makkelijk zittende kleding en neem een grote handdoek mee. Anja Driessens is de klankwerker en begeleid de sessie

Wanneer
Woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur
Kosten €3, per keer

Inschrijven

  

Mindfulness

Mindfulness is een levenshouding waarop je op een bewuste en vriendelijke manier je aandacht richt op wat zich op dit moment voordoet. 

Eerstvolgende 23 november 2017
Klik om meer te lezen..

In dit kader is de Mindfulness-training een achtweekse stress-reductiemethode waarin je deze houding kunt leren ontwikkelen. Deze vorm van aandachtmeditatie vindt haar oorsprong in het Boeddhisme. De Amerikaan Jon Kabatt-Zinn (schrijver, arts en wetenschapper) heeft elementen uit deze oosterse traditie met elementen uit de westerse psychotherapie samengebracht in een achtweekse mindfulness training. Hierin leer je in 8 sessies op een ontspannen manier om te gaan met dat wat zich in je leven voordoet, op dit moment.  

Gevoelens van stress, onverwachte veranderingen in je leven die lastig kunnen zijn: je kunt ze niet voorkomen, maar je kunt wel voorkomen dat je eronder gaat lijden. Mindfulness  kan je hierbij helpen. 

Inloophuis Midden Brabant biedt deze achtweekse mindfulness-training aan. De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. De training is voor iedereen, wel van belang is dat je bereid bent om op een open en eerlijke manier je eigen leven onder de loep te nemen, zonder uit te gaan van vooronderstellingen, overtuigingen of ideeën.  

‘Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen’.  

De training wordt verzorgd door Irma Hesselmans, gediplomeerd mindfulness-trainer en loopbaan- en levenscoach. 
Zie website www.irmahesselmans.nl

Kosten: voor 8 sessies €80,- inclusief lesmateriaal; reader, oefen-cd/usb-stick

Inschrijven

  

Pedicure-ochtend

Het Inloophuis biedt iedere donderdag ochtend pedicure-behandelingen aan.
Een heerlijke ontspannende voetverzorging. Een weldaad voor uw voeten en een heerlijke ontspanning voor u zelf.

Eerstvolgende 23 november 2017
Klik om meer te lezen..

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten. 
Graag twee kleine handdoeken meenemen.
Indien u nog in behandeling bent, graag eerst overleg met uw arts of u een voetbehandeling mag ondergaan.
Kosten per behandeling €10,-

Let op, na inschrijven wordt door ons contact opgenomen om een tijdstip af te spreken.

Onze gediplomeerde pedicures staan voor je klaar!

Inschrijven

  

Workshop Rust creëren in je hoofd

Docent Anja Driessen kan je handvatten bieden om meer rust te creëren in je hoofd. Onder andere door middel van een begeleidende meditatie.
Meditatie is aandachtig zijn. We nemen waar wat er speelt in ons. We nodigen onszelf uit open, mild en zonder oordeel onze ervaringen te bejegenen. Het is een liefdevolle fitness voor onze geest. We maken tijd voor onszelf.

Eerstvolgende 23 november 2017
Klik om meer te lezen..

Wat doet meditatie
Meditatie leidt tot een meer accepterende houding en daardoor een afname van mentale klachten, maar ook tot een toename van welzijn en stressbestendigheid.
​De meditatie wordt ondersteund met gebruik van klankschalen om te ontspannen en om in de aandacht te komen
Kosten: €3,=

Inschrijven

  

Mozaïek

Scherven brengen geluk! 

Bij deze creatieve workshop kun je zonder enige ervaring een heel mooi resultaat bereiken. Met stukjes tegel versier je bijvoorbeeld een bord of spiegel, helemaal naar eigen inzicht en met kleuren die jou aanspreken. Ontspanning en creativiteit in een workshop!

Eerstvolgende 23 november 2017
Klik om meer te lezen..

Wanneer: vanaf 16 februari, op dondermiddag eens in de twee weken
Prijs: eerste keer deelname: €7,50 vervolgens €4,- per keer
Extra: Wij zorgen voor de materialen

Let op: Wij willen je vragen om er rekening mee te houden dat het project dat je maakt ongeveer 3 lesdagen nodig heeft om het af te krijgen, dus graag bij aanmelden rekening houden dat je 3 lesdagen inplant (het liefst opeenvolgende data indien mogelijk).

Inschrijven

  

Energetische ontspanning

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als het lichaam ziek is, merk je dat je ook mentaal en emotioneel niet lekker in je vel zit. En als je voor langere tijd bent blootgesteld aan spanningen en stress, kan dat ook je lichamelijke conditie aantasten. Als je tegelijkertijd je lichamelijke, emotionele en geestelijke gesteldheid wilt verzorgen, kun je kiezen voor een energetische ontspanning.

29 november 2017
Klik om meer te lezen..
Een energetisch therapeut geeft via zijn handen energie door, die de meeste mensen ervaren als warmte, tintelingen of een zwaar en loom gevoel. De intense ontspanning die deze vorm van behandelen teweegbrengt, heeft een weldadig effect op lichaam en geest. Je zult je lichamelijk fitter en geestelijk rustiger en helderder voelen, waardoor je je ziekte en leven weer beter aankunt.

Mocht je ook een keer deze ontspanning willen ervaren, kijk dan op onze website voor de data waarop energetisch therapeut Marc Wervelman in het inloophuis aanwezig is.

Een energetische ontspanning duurt ongeveer 45 minuten.
U kunt zich 5 x per jaar inschrijven voor deze massage.

Kosten per behandeling: € 10,=.

Inschrijven

  

Lotgenotenbijeenkomst Hematon

Hematon, patiëntenorganisatie bloedkanker, lymfeklierkanker en stamceltransplantatie, organiseert samen met Inloophuis Midden-Brabant een lotgenotenbijeenkomst voor (ex)patiënten en hun naasten.

29 november 2017
Klik om meer te lezen..

Er is volop gelegenheid voor lotgenotencontact waarbij het uitwisselen van ervaringen voorop zal staan.
Vrijwilligers van Hematon zullen de avond inleiden en begeleiden.

Programma 29 november:

19.00 uur       Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur       Inleiding
19.40 uur       Wat doet Inloophuis Midden-Brabant
19.45 uur       In gesprek met elkaar
21.30 uur       Einde van de bijeenkomst

Toegang is gratis

Inschrijven

  

Mannen en kanker

Elke laatste donderdag van de maand vindt er een themabijeenkomst plaats voor mannen die te maken hebben (gehad) met kanker. 

Eerstvolgende 30 november 2017
Klik om meer te lezen..
Deze avond wordt zoals altijd begeleid door Ervin Molnár. Ervin is psycho-sociaal therapeut en gespecialiseerd in het verwerken van de gevolgen van ziekte en verlies.
Alle mannen zijn van harte welkom in het Inloophuis om deze gratis avond bij te wonen!
Inschrijven

  

Zingen voor je leven

Zingen voor je leven – Tilburg is een koor voor iedereen die op welke manier dan ook met kanker te maken heeft (gehad). Zowel patiënten als hun naasten zijn welkom. Ervaring met zingen is niet nodig om mee te kunnen doen. We streven naar een ontspannen sfeer tijdens de repetities. Plezier en saamhorigheid zijn belangrijker dan de prestaties. Zingen geeft positieve energie en kan daarom een bijdrage leveren aan het leven met je ziekte. Zingen voor je leven – Tilburg maakt deel uit van het landelijk Zingen voor je leven korennetwerk van Kanker in Beeld. 

Eerstvolgende 30 november 2017
Klik om meer te lezen..

Repetities

Locatie: Inloophuis Midden-Brabant, Wilhelminapark 29, Tilburg

Tijdstip: donderdagmiddagen in de even weken (vanaf 16 oktober)

Prijs per les €3,00

Door wie
Stemexpressie: Anneke Naaijkens-Doek (muziektherapeut)
Repertoire: Don Henken (dirigent)
Aanmelden of informatie: het Inloophuis Midden-Brabant, 013-7851681 of mail naar:info@inloophuismiddenbrabant.nl

Inschrijven

  

Kidsclub

Voor de buitenwereld is het soms lastig om te begrijpen wat er allemaal in je omgaat als iemand van wie je houdt kanker heeft of daaraan is overleden. In het Inloophuis werken vrijwilligers die – vaak uit eigen ervaring – weten wat de impact van kanker is. Ze zijn er om naar je te luisteren, je vragen te beantwoorden en je te helpen ontdekken wat je nodig hebt om lekker(der) in je vel te zitten. Je kunt bij het Inloophuis je verhaal delen maar ook gewoon gezellig samen zijn met leeftijdsgenootjes die aan een half woord genoeg hebben om te weten wat er in je omgaat.

Eerstvolgende 6 december 2017
Klik om meer te lezen..
Elke eerste woensdag van de maand biedt het inloophuis laagdrempelige activiteiten aan voor kinderen. Naast spel en creatieve werkvormen is er ruimte voor ontmoetingen en gesprekken. Kinderen die te maken hebben met kanker kunnen hun verhaal vertellen, met vragen komen en steun en erkenning verwachten. Ook kunnen ze lotgenootjes ontmoeten.
Inschrijven

  

Workshop koken

Onder leiding van twee hobby-koks bieden wij u twee-maandelijks in een gezellige sfeer kookworkshops aan. Iedere workshop heeft een eigen thema.

Samen zetten we een heerlijke maaltijd in elkaar en de koks geven tegelijkertijd enkele tips voor de bereiding van de gerechten. Het samen koken wordt afgesloten met de gezamenlijke maaltijd aan een prachtig gedekte tafel.

7 december 2017
Klik om meer te lezen..

Kosten zijn € 12,50 per persoon.

Maximaal 6 deelnemers per keer.

Inschrijven

  

Schrijfworkshop Taal van je hart

De Amerikaanse psycholoog James Pennebaker, auteur van The Life of Pronouns, verricht al drie decennia baanbrekend taalonderzoek aan de universiteit van Austin Texas en heeft ontdekt dat woorden die iemand kiest veel zeggen over zijn of haar fysieke en mentale gezondheid. Ook ondervond hij dat een verandering van woordkeuze kan leiden tot een verandering van gemoedstoestand.

7 december 2017
Klik om meer te lezen..

Door middel van voorbeelden uit de praktijk neemt schrijfdocente Anja Driessens je mee naar de taal van je hart. Vaak schrijf je zelf al bijvoorbeeld in dagboeken je mijmeringen. Anja leert je relaties te leggen tussen gebeurtenissen en zo tot de kern van je emoties te komen.
Door middel van leuke, creatieve schrijfoefeningen leert ze je vanuit een ander gezichtspunt naar problemen te kijken en kom je er meer los van. Dit creëert afstand van je pijnlijke emoties. Je leert patronen in teksten herkennen.

Schrijven brengt je in contact met je hart en in beweging. Vaker schrijven heeft meerwaarde voor je persoonlijke ontwikkeling.

Je hoeft echt geen schrijverstalent te hebben.

Aantal deelnemers : max. 6
Kosten                       : € 3,-

Inschrijven

  

Bloemschikken met Kerstmis

In december bieden we 2 workshops bloemschikken aan met het thema Kerst.
We werken met natuurlijke materialen.

Eerstvolgende 12 december 2017
Klik om meer te lezen..

Wanneer: donderdagavond 12 december (Miranda van Dalen)
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Prijs per deelname :  € 12,50  inclusief materialen
Meenemen: indien mogelijk een snoeischaar en een klein mesje
 
Wanneer: donderdagochtend 14 december (Corry Robben)
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Prijs per deelname: € 12,50 inclusief materialen
Meenemen: indien mogelijk een snoeischaar en een klein mesje

Inschrijven

  

Kerst met mosbomen

Kerst met mosbomen gegeven door  Miranda van Dalen 

12 december 2017
Klik om meer te lezen..

Kosten €12.50 incl materialen 
​Graag snoeischaartje en mesje meebrengen​.

Inschrijven

  

Voorlichtingsbijeenkomst Kanker en Werk

Werk is een belangrijke factor in het leven: als bron van inkomen, maar ook als bron van sociale contacten, structuur, plezier en zingeving. Bij confrontatie met kanker lukt het sommige mensen om (met aanpassingen) aan het werk te blijven. Voor anderen is de behandeling te zwaar om het werk vol te houden.

31 december 2017
Klik om meer te lezen..

Wat zijn uw rechten en plichten als werken nu niet lukt? Wat gebeurt er met uw inkomen? Wat zegt de “Wet Verbetering Poortwachter”? Hoe werkt de WIA? Wat doet de bedrijfsarts? En het UWV? Wat betekent re-integratie Spoor 1 en Spoor 2? Hoe informeert u uw werkgever en collega’s? Welke initiatieven worden er van u verwacht?

Kosten €5,- per bijeenkomst

Cécile Collaris begeleidt de voorlichtingsbijeenkomst . 
Ze is ervaringsdeskundige en onder meer gespecialiseerd in het verbeteren van concentratie. Cecile is als re-integratiecoach verbonden aan Stap.nu en Do Some Good.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cecile Collaris
www.soulide.nl
www.kankerenwerk.nl

Inschrijven

  

Mama heeft kanker....wat nu?

Wij, Tineke Brug en Marina van de Pas, willen ons graag even voorstellen als nieuwe vrijwilligers van het inloophuis. Wij zijn beiden ervaren speltherapeut, pedagoog en ouderbegeleider en voeren een eigen praktijk op twee verschillende locaties in Tilburg waarbij wij hulp geven aan kinderen, jongeren en/of hun ouders die worstelen met diverse problemen. 

31 december 2017
Klik om meer te lezen..

http://www.speltherapie-ouderbegeleiding.nl 

Voor bezoekers van het inloophuis willen wij de mogelijkheid bieden om een afspraak te maken voor een gratis consultatie (1x per jaar) indien er vragen en/of problemen zijn met kinderen/jongeren in samenhang met kanker. 

Inschrijven

  

Coaching

Samen kijken we naar jouw behoeftes

Een gesprekspartner
De diagnose kanker, wat doet dat met je? Je krijgt te maken met ‘onomkeerbaar nieuws’. Hierdoor word je, of je wilt of niet, gedwongen om stil te staan bij datgene wat je overkomt.

31 december 2017
Klik om meer te lezen..

Misschien voelt het alsof je vaste bodem nu los zand is, of zelfs wel drijfzand.  
 
Janine Mutsaerts is coach en theoloog en staat met hart en ziel voor je klaar om naar je te luisteren. Ze probeert samen met jou een bodem te vinden, of een anker. Net hoe jij het ziet en beleeft. Heb je behoefte aan een gesprek meld je dan aan.
 
Wanneer: Op afspraak
Prijs       : 3 euro

Inschrijven

  

Verliesbegeleiding

Wij bieden deskundige begeleiding aan voor diverse soorten van verlies.

31 december 2017
Klik om meer te lezen..
  • verlies van levensverwachting, omdat het anders verloopt dan je gehoopt had
  • verlies van een dierbare door overlijden
  • verlies van een partner (beëindiging van een relatie)
  • verlies van gezondheid

Heb je behoefte om eens met een ervaringsdeskundige te praten maak dan vrijblijvend een afspraak.

Bijdrage: €5,-

Begeleiding alleen op afspraak
 

Inschrijven

  

Activiteiten

Agenda

Klik op een datum met blauwe achtergrond om alleen activiteiten te zien op die datum.